Φιλοσοφία του ιατρείου μας είναι η διασφάλιση της Περιοδοντικής Υγείας του ατόμου με πρωταρχική κατεύθυνση τη διάσωση των φυσικών δοντιών. Ενα υγιές και όμορφο χαμόγελο αυξάνει την αυτοπεποίθηση του ατόμου και προάγει την επγγελματική και προσωπική επιτυχία. Στόχος μας να παρέχουμε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.


Η κλινική εμπειρία της Περιοδοντολόγου – Εμφυτευματολόγου Δρ.Ευσταθίας Κ.Σινανιώτη στη θεραπεία της Περιοδοντικής Νόσου και στην τοποθέτηση Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων ακόμα και σε ελλειμματικές ακρολοφίες, σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών του ιατρείου μας, παρέχουν σε ένα άρτια οργανωμένο, φιλικό περιβάλον, ό,τι πιο σύγχρονο στις μέρες μας στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των Εμφυτευμάτων.

 

Όλη τη φιλοσοφία της Δρ. Ευσταθίας Σινανιώτη σχετικά με την περιοδοντική υγεία του ατόμου, μπορείτε να την δείτε αναλυτικά στο βιβλίο "Βιοηθικοί Προβληματισμοί ΙΙ, το πρόσωπο", στο αναλυτικό κεφάλαιο "Ηθικά Ζητήματα στην Εμφυτευματολογία".

 

βιοηθικοι προβληματισμοι σινανιωτη περιοδοντολογοσ