ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ 2019-NCOV

Το προσωπικό του ιατρείου μας ακολουθεί τα διεθνές πρωτόκολλο απολύμανσης και αποστείρωσης εργαλείων και επί μέρους χώρων όπου πραγματοποιείται η θεραπεία των ασθενών μας. Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων ή υγρομάντηλων με αλκοόλη.

Στους ασθενείς μας για τα χέρια τους καθώς και μάσκες για τα άτομα συνοδούς στο χώρο αναμονής. Φροντίζουμε να υπάρχει ικανοποιητικός χρόνος ανάμεσα στις συνεδρίες ούτως ώστε οι χώροι να εξαερίζονται επαρκώς και να απολυμαίνονται. Δηλαδή φροντίζουμε να υπάρχει χρονική άνεση ανάμεσα στα ραντεβού μας, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Πέρα από τις συνήθεις εργασίες καθαρισμού, γίνεται συχνός καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά όπως πόμολα, χερούλια, βρύσες, τουαλέτες με αλκοολούχα αντισηπτικά.

Συνιστάμε σε όλα τα άτομα που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο μας να διαβάζουν τα ειδικά έντυπα και να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Να αποφεύγουν επαφή χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης. Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντηλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.

Η υγείας σας είναι για μας όλους στο οδοντιατρείο μας το πιο πολύτιμο αγαθό.