Χαμoγελο Hollywood

Μια εβδομαδα περιπου χρειαζεστε για να το αποκτησετε.

Πολύ δημοφιλής στο χώρο της show biz, η διαδικασία εφαρμογής όψεων πορσελάνης. Αλλάζει εντυπωσιακά την αισθητική του προσώπου με σύντομο και εύκολο τρόπο.

Η χρήση των όψεων πορσελάνης έγκειται στην μείωση ή εξάλειψη κενών που υπάρχουν ανάμεσα στα δόντια. Καθώς και στην αλλαγή του μήκους των δοντιών και επαναφορά των προτεταγμένων δοντιών στο οδοντικό τόξο. Αφορά με άλλα λόγια στις περιπτώσεις που θέλουμε να διορθώσουμε στρεβλοδοντίες ή έντονες δυσχρωμίες. Γενικότερα να αλλάξουμε σχήμα και χρώμα στα δόντια, πάντοτε εξειδικευμένα, με βάση την αισθητική του προσώπου και των χειλέων του κάθε ασθενούς. Η διαδικασία μπορεί να αφορά σε ένα μόνο δόντι. Ή και την ανακατασκευή ολόκληρου του χαμόγελου.

Οι όψεις πορσελάνης είναι πολύ λεπτές φλούδες κεραμικού υλικού που εφαρμόζονται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Στη συνέχεια συγκολλούνται σε αυτά μόνιμα. Αφού αφαιρεθεί όπου χρειάζεται μικρή ποσότητα οδοντικής ουσίας (το πολύ 0,5 mm), λαμβάνεται αποτύπωμα που στέλνεται στον οδοντοτεχνίτη. Εντός 4-5 ημερών ετοιμάζονται οι όψεις πορσελάνης με βάση τις οδηγίες του εξειδικευμένου ιατρού για το επιθυμητό χρώμα και σχήμα τους.Συνοπτικα οι οψεις πορσελανης:


Ποιο οικονομικη εναλλακτικη λυση ειναι οι οψεις ρητινης:Οι όψεις ρητίνης είτε κατασκευάζονται εξολοκλήρου από τον εξειδικευμένο στην αισθητική ιατρό με την τεχνική της διαστρωμάτωσης (bonding/lifting δοντιών) είτε είναι προκατασκευασμένες από νανοϋβριδική ρητίνη που έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνολογία laser (Direct Veneers-Edelweiss)